Možnosti podpory podnikavosti a podnikania vo vzdelávaní ako nástroja zvyšovania samozamestnateľnosti absolventov - Velichová, Ľudmila
Možnosti podpory podnikavosti a podnikania vo vzdelávaní, ako vhodného nástroja zvyšovania samozamestnateľnosti absolventov. Rozvíjanie odbornej kvalifikácie potrebnej pre podnikanie u absolventov škôl.