Odborné vzdelávanie a príprava po novom - Zachar, Juraj
Zrýchľujúci sa globálny vývoj sa premieta do meniacich sa potrieb trhu práce. Nový zákon č. 61/2015 Z.z. na účely odborného vzdelávania a prípravu. Systém duálneho vzdelávania, dôvody systému duálneho vzdelávania pre zamestnávateľa, pozitíva duálneho vzdelávania. Zmeny v iných právnych predpisoch.