Ekonomické zdôvodnenie využívania údržby a technickej diagnostiky - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Hlavné ciele preventívnej údržby stroja a príčiny, pre ktoré dochádza k nežiadúcim technickým stavom a poruchám stroja. Zabránenie zhoršeniu spoľahlivosti objektu a udržanie životnosti stroja.