Trendem pro nabor na sociálních sítích je dnes Twitter - Červenková, Alena
Potenciál sociálnej siete pre personalistiku je obrovský. 10 najpopulárnejších sociálnych sietí súčasnosti. Twitter - platforma budúcnosti pre nábor.