Ekonomická diferenciácia prihraničných regiónov Slovenska s Poľskom - Gozora, Vladimír
Regionalizácia ako faktor ekonomického rozvoja. Príčiny ekonomickej diferenciácie euroregiónov s ekonomickou participáciou samosprávnych krajov Slovenska s Poľskom.