Performance Measurement and Performance-related Pay in Slovak Local Government - Jacko, Tomáš, 1987-
Prístupy vybraných samospráv na hodnotenie výkonu. Odmeňovanie na základe výkonu verejnej správy a miestnych samospráv na Slovensku pomocou kombinácie štyroch základných hodnotiacich systémov kvality.