Rakouský server propojuje uprchlíky se zaměstnavateli - Čechová Hansen, Barbara
Zatiaľ čo politici sa stretávajú s problémom migrácie, vznikajú startupy, ktoré sa k problému utečencov stavajú ako k podnikateľskej príležitosti. Prichádzajú s praktickým nástrojom, ako môžu priniesť úžitok obom stranám. Jedným z nich je rakúska platforma Refuges Work