<The> Free Movement of Workers in an Enlarged European Union: Institutional Underpinnings of Economic Adjustment - Kahanec, Martin, 1977-
Rozšírením Európskej únie (EÚ) v rokoch 2004, 2007 a 2013 sa vytvoril trh práce s viac ako pol miliardami ľudí spolu s voľným pohybom kapitálu, tovarov a služieb. Základné právne predpisy EÚ a právne zabezpečenie voľného pohybu osôb v rámci rozsiahleho vnútorného trhu EÚ.