Význam manažmentu rizika pri vytváraní nových podnikateľských zámerov MSP - Buganová, Katarína
Vývoj podnikateľských aktivít MSP na Slovensku a v Žilinskom kraji. Podnikateľský proces tvorby podnikateľských zámerov so zohľadnením rizika.