Labour Market Impacts of Post-enlargement Migration on Hosts and Stayers in EU Labour Market - Kahanec, Martin, 1977-
Inštitucionálna podpora voľného pohybu osôb v EÚ. Rozsah a zloženie pracovnej sily po rozšírení EÚ v r. 2004. Dopady migrácie na prijímací a vysielajúci pracovný trh.