Material Deprivation in Poland and Slovakia - A Comparative Analysis - Šoltés, Erik, 1974-
Ukazovateľ AROPE - podiel ľudí žijúcich v riziku chudoby alebo sociálneho vylúčenia. Faktory materiálovej deprivácie v slovenských a poľských domácnostiach a intenzita ich vplyvu meraná logistickou regresiou. Dáta z EU SILC 2012.