Classification of EU Countries according to Selected Indicators from the Field of Business Demography Using Self-organising Maps - Vojtková, Mária, 1966-
Charakteristika demografie podnikov. Vývoj vybraných ukazovateľov demografie podnikov (Eurostat). Klasifikačná metodológia s použitím algoritmu samoorganizovaných máp. Segmentácia krajín EÚ podľa vybraných ukazovateľov demografie podnikov.