Finančná nerovnosť európskych futbalových súťaží – kde hľadať príčiny? - Parízek, Matúš
Mix otvorených futbalových líg bez výrazných finačných regulácií vytvoril ideálne prostredie pre netransparentný ligový systém a nadvládu vplyvu peňazí. Zásah finančných skupín a oligarchov do európskeho futbalu a kupovanie podielov vo vybraných kluboch. Nutnosť dodržiavania pravidiel a zavedenie reforiem.