Cross-sell a up-sell: zdvihnite peniaze ležiace na zemi - Straňák, Dušan
Možnosti ako rozšíriť predaj (cross-sell), alebo možnosti ponúknuť väčšie výhodnejšie balenie (up-sell). Komunikácia so zákazníkom a zefektívnenie procesu predaja. Zavedenie alebo vylepšenie systému práce.