Daň vyberaná zrážkou - Dimitrovová, Mária
Príjmy podliehajúce dani vyberanej zrážkou. Sadzba dane vyberanej zrážkou. Základ dane pre daň vyberanú zrážkou. Platiteľ dane vyberanej zrážkou a jeho povinnosti.