Vplyv reštrukturalizácie na daň z príjmov - Petrovická, Iveta
Reštrukturalizácia je zákonom presne stanovený proces smerujúci k záchrane dlžníka. Zmeny v reštrukturalizačnom konaní. Účtovanie v procese reštrukturalizácie a základ dane. Odkúpenie pohľadávky voči dlžníkovi v reštrukturalizácii štátom.