Zákon o trestnej zodpovednosti právnických osôb - Durkošová, Mária
Zákon č. 91/2016 Z.z. (účinný od 1.7.2016) upravuje základy trestnej zodpovdnosti právnických osôb, druhy a výkon trestov ukladaných právnickým osobám a postup orgánov činných v trestnom konaní a súdov v trestnom konaní voči právnickej osobe.