Finančné výkazy ROPO a obcí aktuálne - Konečná Veverková, Ingrid
V súčasnosti je veľmi aktuálna téma finančného výkazníctva, pretože vyššie územné celky, obce, rozpočtové organizácie a príspevkové organizácie odovzdávajú, resp. odovzdali finančné výkazy spracované podľa novej legislatívnej úpravy vydanej Ministerstvom financií SR.