Analysis of Consumer Preferences at Organic Food Purchase in Romania - Vietoris, Vladimir
Vplyv faktorov ekologického poľnohospodárstva v Rumunsku. Rozhodovací proces spotrebiteľov nakupujúcich biopotraviny. Analýza spotrebiteľských názorov a preferencí týkajúcich sa biopotravín v Rumunsku.