Projektovanie výrobných systémov v zmysle priemyselnej revolúcie Industrie 4.0 - Furmann, Radovan
Zmeny výrobných a logistických procesov, ktoré sú skokové a revolučné. Oblasť projektovania nových výrobných závodov a požiadavky novej celoeurópskej iniciatívy. Nová priemyselná revolúcia a vyššia efektivita výroby.