Mobilná aplikácia pre rýchle a jednoduché odhalenie rizikovosti pracoviska - Gašová, Martina
Mobilné aplikácie pre screeningové hodnotenie pracoviska na základe platnej legislatívy Slovenskej republiky a platných noriem EÚ. Vytvorenie produktu, pomocou ktorého si zákazník sám preverí, či sú pracoviská rizikové alebo nie.