Vzdelávanie ako investícia a spotreba - Staškovič, Václav
Prístupy zamestnávateľov k zapájaniu sa do odborného vzdelávania pracovníkov pre potreby trhu práce. Pohľad na vzdelávanie z niekoľkých uhlov pohľadu, a to cez potreby vzdelávania, cez optiku zamestnávateľa, cez potreby trhu práce, miery zamestnanosti, respektíve nezamestnanosti.