Dopravci koketují s ekologií, hlavní jsou ale stále náklady - Novotný, Radek
Napriek tomu, že sa v nákladnej doprave neustále hovorí viac o autonómnej jazde alebo elektickom a plynovom pohone, dopravcovia sa zaoberajú hlavne tým, aké sú prevádzkové náklady áut. K trendom potom patrí hlavne komfortné prostredie pre vodičov, asistenčné a bezpečnostné systémy v autách a servisné kontakty.