3D tlač ako nová priemyselná revolúcia - Rogovská, Vanda
Súhrnný pohľad na fenomén súčasnej doby 3D tlač. V príspevku je predstavená jej technológia, história, uplatnenie v súčasnosti i budúce výzvy. Využitie potenciálu 3D tlače v potravinárskom priemysle.