Uvedenie dobropisu do daňového priznania k DPH a do kontrolného výkazu za rok 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Postup platiteľov dane pri uvedení údajov z dobropisu, v kontrolnom výkaze a v daňovom priznaní v zdaňovacom období, v ktorom platiteľ dostal doklad o oprave základu dane.