Správny súdny poriadok prehľad vybraných ustanovení nového procesného kódexu - Kočiš, Michal
Správny súdny poriadok (zákon č.162/2015 Z.z.) ako jeden z nových procesných kódexov, účinných od 1.7.2016. Upravuje oblasť správneho súdnictva a bude sa uplatňovať aj na žaloby proti rozhodnutiam Finančného riaditeľstva SR v oblasti daní. Základný prehľad niektorých vybraných inštitútov nového SSP.