A Policy Agenda for Diversity and Minority Integration - Kahanec, Martin, 1977-
Integrácia etnických menšín na sociálny a pracovný trh v EÚ zostáva stále veľkým politickým, spoločenským a ekonomickým problémom. Politika rozmanitosti a sociálnej integrácie etnických menšín na európsky trh práce.