Úprava obchodného tajomstva zamestnávateľa v zmysle Obchodného zákonníka v pracovnej zmluve zamestnanca - Gejdošová, Slavomíra
Všeobecná úprava obchodného tajomstva obsiahnutá v ust. par. 17 až par. 20 Obchodného zákonníka dopĺňa ochranu poskytovanú právnou úpravou vynálezov, ochranných známok, dizajnov, úžitkových vzorov a podobných inštitútov. Má rovnako charakter všeobecnej občiansko-právnej úpravy.