An Expert Stakeholder's View on European Integration Challenges - Constant, Amelie F.
Názory odborných subjektov zapojených do integrácie menšín. Riziká vylúčenia, negatívne postoje a vnútorné bariéry, ako aj vnímanie etnických menšín pri riešení integračných problémov. Hlavné prekážky začlenenia sa na sociálny a pracovný trh.