<The> Innovative clusters in the EU: the sensitivity analysis of the spatial weight matrix construction - Furková, Andrea, 1975-
Matice priestorovej váhy. Váhy založené na vzdialenosti a na hraniciach. Ukazovatele priestorovej autokorelácie.