Ethnic Minorities in the European Union: an Overview - Kahanec, Martin, 1977-
Prehľad situácie na trhu práce etnických menšín v Európskej únii. Rozdiely medzi populáciami etnických menšín a väčšinovej spoločnosti, pokiaľ ide o výsledky na trhu práce. Rómovia a integrácia na európskom trhu práce.