<The> Practice of Minority Integration in the European Union: what Works - Kahanec, Martin, 1977-
Porovnávacia analýza, ktorá ukazuje, že inovatívne prístupy sú nepostrádateľné pri riešení integračných problémov etnických menšín v Európe.