Interrelationships between German and Baltic stock markets - Chocholatá, Michaela, 1977-
Porovnanie indexov OMXT (Tallin), OMXV (Vilnius), OMXR (Riga) s indexom DAX. Vzťah indexov skúmaný ARCH modelmi, napr. DCC (dynamická podmienená korelácia).