Location of electric vehicle charging station in 2-phases - Pekár, Juraj, 1972-
Návrh metód konštrukcie sietí nabíjacích staníc elektro automobilu so zaistením požadovanej rýchlosti nabíjania a prístupnosti obyvateľstvu. Použitie lokačných modelov v podmienkach Slovenska.