Cluster analysis of EU agriculture - Reiff, Marian, 1978-
Rozdiely vo výkonnosti poľnohospodárstva v krajinách EÚ, v rokoch 2010-2013. Použité premenné - vývoz a dovoz poľnohospodárskych surových materiálov, index produkcie plodín, potravín, dobytka, úroda, poľnohospodárska pridaná hodnota, poľnohospodárska pridaná hodnota na pracovníka.