International Migration, Ethnicity and Economic Inequality - Kahanec, Martin, 1977-
Problematika kvalifikácie migrantov a ekonomická rovnosť v hostiteľskej krajine. Stimulácia ekonomickej situácie vysielajúcich krajín prostredníctvom remitencií a ekonomická výkonnosť kapitálu v hostiteľskej krajine.