Ukládání zbrojních sankcí v sankční praxi Evropské unie - Trávníčková, Zuzana
Zbrojné sankcie ukladané Európskou úniou v kontexte súčasnej sankčnej praxe. Rozdiely zbrojných embárg ukladaných OSN a EÚ. Príčiny a dôsledky odlišností zbrojných sankcií, ktoré aktéri vyhlasujú.