Novela zákona o účtovníctve od 1. januára 2016 - Užík, Ján, 1969-
Zákon č. 431/2002/Z.z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov bol novelizovaný zákonom č. 130/2015. Účinnosť uvedeného zákona bola rozdelená do viacerých krokov, kedy čiastočná novelizácia nadobudla účinnosť 1.7. 2015, ďalšie ustanovenia tejto novely nadobúdajú platnosť 1. januára 2016 a ešte posledná novelizácia nodobúda účinnosť 1. januára 2017.