Nové ponímanie plodiacich rastlín a iné zmeny pre nehnuteľnosti, stroje a zariadenia s účinnosťou od 1. 1. 2016 - Mokošová, Daša, 1979-
Novelizované znenie pravidiel IAS 16 Nehnuteľnosti, stroje a zariadenia a IAS 41 Poľnohospodárstvo súvisí s rozhodnitím IASB spresniť pohľad na plodiace rastliny.