Ročné vylepšenia IFRS, cyklus 2012-2014, s účinnosťou od 1.1. 2016 - Mokošová, Daša, 1979-
Nariadenie Komisie EÚ č. 2015/2343 z 15 decembra 2015 vychádza z Ročného vylepšenia IFRS, cyklus 2012-2014, ktoré IASB vydala v septembri 2014.