Skvalitnenie zverejňovaných informácií v účtovných závierkách s účinnosťou od 1.1. 2016 - Mokošová, Daša, 1979-
Pre zmeny v IAS 1 Prezentácia účtovnej závierky IASB v decembri 2014 vydala dokument pod názvom Iniciatíva zverejňovania. Novelizované znenie IAS má zlepšiť účinnosť zverejňovania a nabádať účtovné jednotky, aby uplatňovali odborný úsudok pri určovaní, aké informácie majú zverejňovať vo svojej účtovnej závierke pri uplatňovaní tohto štandardu.