Aplikácia metódy vlasného imania od 1.1. 2016 - Mokošová, Daša, 1979-
K IAS 27 Separátna účtovná závierka IASB vydala v auguste 2014 dokument Metóda vlasného imania v separátnej účtovnej závierke, ktorej obsahom bolo zapracovanie možnosti pre účtovné jednotky, aby používali metódu vlastného imania, tak ako je opísaná v IAS 28 Investície do pridružených podnikov a spoločných podnikov, na účtovanie týkajúce sa investícií do dcérskych spoločností, spoločných podnikov a pridružených podnikov v ich separátnych účtovných závierkach.