Zdaňovanie príjmov v SR po 1. januári 2016 zmeny s vplyvom na daňové priznania podávané po 31. decembri 2015 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Zmeny v zdaňovaní príjmov fyzických a právnických osôb, ktoré nadobudli účinnosť k 1. januáru 2016 s akcentom na prechodné ustanovenia zákona o dani z príjmov v zmysle ktorého je uvedené zmeny potrebné alebo možné zohľadniť už v daňových priznaniach, ktoré sa budú podávať po 31. decembri 2015.