Zdaňovanie príjmov v SR po 1. januári 2016 zmeny bez vplyvu na daňové priznania za zdaňovacie obdobia, ktoré začali v roku 2015 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Ustanovenia zákona č. 253/2015, ktoré sa budú prvýkrát uplatňovať až v daňových priznaniach podávaných za zdaňovacie obdobie, ktoré začalo najskôr 1. januára 2016.