Ďalšie zmeny v zdaňovaní príjmov v SR od 1. januára 2016 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Zmeny, ktoré do zákona o dani z príjmov zaviedla pätica zákonov, pričom dopad týchto noviel sa prejaví až pri zdaňovaní príjmov zahrnutých do daňových prizaní za zdaňovacie obdobia, ktoré začali najsôr 1. januára 2016.