Zmeny v pracovno-právnej oblasti - Meluchová, Jitka, 1965-
Od 1. januára 2016 sa mení výška maximálneho vymeriavaceho základu na platenie poistného pre samostatne zárobkovo činné osoby a dobrovoľné poistné osoby DPO v sume 4 290 eur.