Transférové oceňovanie - Ondrušová, Lucia, 1981-
Transferové oceňovanie ako kontrolovaná transakcia medzi závislými osobami, či už tuzemskými alebo zahraničnými, za podmienok dodržiavania princípu nezávislého vzťahu.