Smart technology improves network stability - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza smart aplikácií podporujúcich stabilitu energetických systémov. Vybrané problémy smart technológií na Slovensku. Zavedenie smart merania výkonnosti trhu na základe odporúčaní Európskej komisie. Kontrola energetických zásob použitím smart aplikácií.