Nástroje udržateľného marketingu - Okasová, Zuzana, 1988-
Spoločenská zodpovednosť voči budúcim generáciám a životnému prostrediu. Schopnosť napĺňať tieto ciele si vyžaduje inovácie a začlenenie myšlienok spoločenskej zodpovednosti do stratégie spoločnosti.