Effect of Labour Code Reform on Unemployment Duration in the Course of Crisis: Evidence from Slovakia - Baboš, Pavol
Definícia pojmu trvanie nezamestnanosti. Charakteristika reformy Zákonníka práce. Metódy odhadov trvania efektov. Regresný model pre podmienky Slovenska.